MediaWatch

Discovery finder ny sportsdirektør i egne rækker

Det bliver den ledende redaktionschef, der overtager jobbet som sportsdirektør hos Discovery Networks efter Christian Thye-Petersens farvel.

Søren Klæstrup er ny sportsdirektør hos Discovery. | Foto: Discovery Networks

Ledende redaktionschef Søren Klæstrup overtager jobbet som sportsdirektør hos Discovery Networks, efter Christian Thye-Petersen, der har haft posten hidtil, skifter til et job som redaktør hos JP Aarhus. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Når Søren Klæstrup tiltræder efter nytår, skal den nye sportsdirektør fortsætte Discoverys ambition om at styrke streamingtjenesten Dplay.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs