MediaWatch

Tv-status: Comeback for sporten gav fremgang for TV 2 og Nent

Både Nent og især TV 2 vandt seerandele i 3. kvartal, hvor bl.a Tour de France og fodbold trak. DR tabte terræn efter kanallukningerne ved nytår, men de tilbageværende kanaler voksede - i et faldende marked.

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Sensommeren gav comeback til flere sportsbegivenheder efter forårets coronapause, og det gav vind i seersejlene til TV 2 og Nent i et faldende marked, viser seermålingen for 3. kvartal, som Kantar Gallup har opgjort for MediaWatch.

Samlet blev kagen, tv-stationerne deler, mindre i kvartalet. Seerne brugte i gennemsnit 115 minutter - og dermed under to timer - dagligt på flow-tv mod 123 min. i 3. kvartal 2019.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs