MediaWatch

DR hjemsender vært efter flere henvendelser

Public service-stationen har hjemsendt en vært, efter flere har rettet henvendelse til ledelsen om vedkommende, bekræfter DR over for B.T.

DR's kulturdirektør, Henrik Bo Nielsen, bekræfter, at en vært er hjemsendt, mens der nu igangsættes en undersøgelse af rækken af henvendelser, personer har indgivet mod den hjemsendte. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

DR har valgt at hjemsende en vært, efter flere har henvendt sig om den pågældende person. Det bekræfter public service-stationen over for B.T.

Hvad henvendelserne har drejet sig om, og hvem der er hjemsendt, ønsker stationen ikke at udtale sig om - ej heller, om det har relation til den seneste tids fokus på krænkelser og sexisme i mediebranchen.

"DR kan ikke udtale sig i personalesager, men jeg kan oplyse, at vi i en konkret sag har modtaget en række henvendelser og på den baggrund, tidligt i forløbet, valgt at hjemsende en vært', skriver kulturdirektør, Henrik Bo Nielsen, til B.T.

Han tilføjer, at DR i den forbindelse har igangsat en sag for at undersøge situationen nærmere.

Journalistforbundet vil undersøge sexisme i den politiske organisation

Tillidsmand om påtaler til medarbejdere: "Det har bestemt ikke været nemt"

Ekstra Bladet giver påtaler til tre medarbejdere efter sexisme-undersøgelse: "Vi havde brug for det chok" 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs