MediaWatch

Tidligere Doceye-producent stifter eget selskab

Efter ansættelse hos producenterne Doceye og Pipeline går Niels Krogsgård egne veje med nyt produktionsselskab, der skal gøre sig i faktagenren.

Niels Krogsgård bliver selvstændig producent med Kiss Tv efter at have været hos Doceye siden 2018 | Foto: PR/Kiss tv

Niels Krogsgård, der senest har været producent hos Doceye, springer ud som selvstændigt erhvervsdrivende med eget produktionsselskab, oplyser han i en pressemeddelelse.

Det nye selskab hedder Kiss Tv, og navnet er hentet fra forbogstaverne i mantraet "Keep it simple, stupid", som selskabet vil arbejde efter.

"Det er påfaldende, hvor simple og rent fortalt de allerbedste tv-programmer efter min mening ofte er. De er stort set alle bygget op omkring en klar ide, som så bliver holdt konsekvent gennem programmet," udtaler Niels Krogsgård om sit nye produktionsselskab.

Kiss vil primært beskæftige sig med programmer i faktagenren.

Niels Krogsgård har bl.a. været med til at udvikle "De sjældne danskere" til TV 2, "Mens døden os skiller" til DR1 og "Solgt til succes" til DR3.

Før sin ansættelse hos Doceye i 2018 var Niels Krogsgård producent hos Pipeline.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs