MediaWatch

TV 2 udnævner chefredaktør for nyhedsindhold på TV 2 Play

Chef for TV 2's ungesatsning Echo får udvidet sit ansvarsområde og skal udvikle nyhedsdækningen målrettet TV 2 Play. Hun bliver samtidig en del af chefredaktionen.

Marie-Louise von Holstein fortsætter som leder af TV 2 Echo. | Foto: Claus Troelsgaard/TV 2

Marie-Louise von Holstein får med virkning fra i dag ansvaret for TV 2 Nyhedernes indhold på streamingtjenesten TV 2 Play med titel af chefredaktør i en nyoprettet stilling. Det oplyser tv-stationen i en meddelelse.

Den nye chefredaktør har hidtil stået i spidsen for TV 2 Echo, der har 20-30-årige som målgruppe. Hun fortsætter i spidsen for Echo-redaktionen, men skal altså samtidig løfte udfordringen med at udvikle en nyhedsdækning, der er målrettet streamingtjenesten Play. Med udnævnelsen bliver hun desuden en del af TV 2 Nyhedernes chefredaktion.

"Marie-Louise har stor indsigt i de digitale platforme og har en stærk strategisk forståelse for, hvordan vi kan gøre en forskel for den yngre målgruppe," siger Jacob Kwon, fungerende nyhedsdirektør hos TV 2, om udnævnelsen.

Før sin tiltræden som chef for TV 2 Echo var Marie-Louise von Holstein redaktionschef hos TV 2 News og har tidligere været ansat hos DR som bl.a. reporter og redaktør på TV Avisen og på "Aftenshowet".

"Nyheds- og aktualitetsindholdet har fået en mere fremtrædende placering på TV 2 Play, og forbruget er stigende. Vi har som nyhedsmedie meget at lære om at formidle til en streamingtjeneste, hvor det at komme først med nyheden ikke kan bruges som succeskriterie," siger Marie-Louise von Holstein om sit nye ansvarsområde.

Redaktionschef for TV 2 Play Nyhederne er som hidtil Anne Nordestgaard Dyrehauge, der fremover vil referere til Marie-Louise von Holstein.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør på Avisen Danmark: "Det er en blank fyring"

Efter godt fem år som chefredaktør og medinitiativtager til Avisen Danmark, der er en del af Jysk Fynske Medier, er Peter Rasmussen i dag fratrådt og afløst på posten. Selv kalder han det en regulær fyring. Ansv. chefredaktør i Jysk Fynske Medier ønsker ikke at kommentere på baggrunden for afskedigelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs