MediaWatch

Top 20: 500.000 seere fulgte dansker i afsluttende Tour-spurt

Et bredt udsnit af interesser er repræsenteret på toplisten over ugens mest sete tv-programmer på flow-tv, hvor det dog var DR's familieunderholdning fredag aften, der trak flest til.

Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Ritzau Scanpix

Mens den sidste uge af Tour de France løb af stablen i den forgangne uge og i den anledning tiltrak sig fire ud af de 20 pladser på toplisten, blev det populære cykelløb overhalet af både DR's fredagsunderholdning "Alle mod 1" og bl.a. en episode af Lægens Bord med fokus på radio- og tv-værten Sara Bros brystoperation. Det fremgår af Kantar Gallups ugentlige seermåling.

Øverst på listen over ugens mest sete programmer var "Alle mod 1", der fredag aften hentede 857.000 seere til DR1. Mere end 200.000 seere var der ned til listens andenplads, der blev indtaget af TV 2's evergreen "Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed", der trak 654.000 seere, skarpt efterfulgt af DR's rejseprogram "Anne og Anders", der i sidste uges program vendte hjem - og fik 609.000 seere for det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs