MediaWatch

Nyhedschef på TV 2 erkender problemer med mandsdomineret kultur efter stormøde

Kønsfordelingen i ledelsen på TV 2 Nyhederne er noget af det, nyhedschef vil se an efter eftermiddagens stormøde i nyhedsafdelingen om sexisme, mens hovedtillidsmand ser mødet som "første lille, usikre skridt mod en ny kultur".

Foto: Finn Frandsen

Det kritiske projektørlys har de seneste dage været rettet mod TV 2's nyhedsafdeling i debatten om sexisme i mediebranchen - en debat seks kvindelige journalister på tv-stationen fik sat bølgekraft i for få uger siden med en offentlig støtteerklæring til tv-værten Sofie Linde, der samlede 1615 underskrifter fra kvinder i branchen.

Over for Berlingske er en række tidligere ansatte på tv-stationen senest gået i rette med nyhedsdirektør Mikkel Hertz, fordi de mener, han i søndagens udgaven af TV 2 News-programmet "Presselogen" reducerede spørgsmålet om sexisme på stationen til et spørgsmål om få brodne kar og ikke en understrøm i arbejdskulturen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs