MediaWatch

DBU kalder seertal til landskamp på Kanal 5 "skuffende" og "overraskende"

Det er som forventet, at flow-tv-seningen falder, lyder det fra Discovery Networks, mens DBU er skuffet over seertal til landskamp i weekenden.

Danmark tabte lørdag 0-2 til Belgien i Nations League. Foto: Jens Dresling

357.000 seere så med, da Discovery Networks' Kanal 5 lørdag viste fodboldkampen mellem det danske herrelandshold og Belgien i Nations League, og det er et lavt tal, lyder det fra DBU over for Ekstra Bladet.

"Det er skuffende og overraskende, for vi har selv mærket en kolossal interesse, når vi har lavet indhold som video eller podcast og lagt det på de sociale medier," siger Jakob Høyer, kommunikationschef hos DBU, til Ekstra Bladet.

Til mediet skriver Lena Bøgild, kommunikationschef hos Discovery, at et faldende seertal på flow-tv er "fuldstændig som forventet" i kølvandet på Discoverys brud med Yousee fra årsskiftet. Hun tilføjer, at Discovery oplever "ekstrem vækst" på streamingtjenesten Dplay dog uden at sætte tal på udviklingen.

Før bruddet med Yousee kunne Discovery ved flere lejligheder fremvise seertal på over 1 mio. til landskampe for herrelandsholdet i fodbold.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere