MediaWatch

Medier sender ansatte hjem efter nye coronatal – men skærmer produktionen

Myndighedernes opfordring til hjemmearbejde i København og Odense får stribevis af medier til at sende ansatte hjem – men i mere begrænset og forskelligt omfang end i foråret. Produktionsselskab har taget test i brug for at holde smitten fra døren.

Corona-anbefalinger i Odense og i og omkring København blev præsenteret ved et pressemøde i Sundheds- og Ældreministeriet mandag. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Opdateret kl. 12.10 med kommentar fra Nent Group og kl. 12.47 med kommentar fra Fyens Stiftstidende samt Ritzaus Bureau samt kl. 14.47 med oplysning fra Politiken.

Der skal arbejdes hjemmefra "i videst muligt omfang" hos både private og offentlige arbejdspladser. Sådan lød anbefalingen mandag fra Sundheds- og Ældreministeriet for Odense Kommune samt 17 kommuner i og omkring København som modtræk til stigende spredning af coronavirus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs