MediaWatch

Danskproduceret dokumentar er nomineret i fire Emmy-kategorier

Dansk-syrisk dokumentarfilm om underjordisk hospital er i spil i fire kategorier, når årets Emmy-priser uddeles i september.

Foto: Mark Ralston/AFP/Ritzau Scanpix

Dokumentarfilmen "The Cave", der er produceret af Danish Documentary Production, er nomineret til fire Emmy-priser, viser listen over årets nominerede.

Filmen handler om et underjordisk hospital i det krigshærgede Syrien er instrueret af Feras Fayyad, der bl.a.tidligere har stået bag dokumentaren "De sidste mænd i Aleppo".

"The Cave" var tidligere på året nomineret til en Oscar i kategorien Bedste Dokumentarfilm, som filmen dog ikke vandt.

Årets Emmy-priser uddeles 20. september. Samlet set har Netflix-produktioner sikret sig flest nomineringer med 160, mens produktioner fra HBO er nomineret 107 gange – heriblandt 26 nomineringer til serien "Watchmen", som er topscorer blandt de nominerede.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs