MediaWatch

Banijay får grønt lys til milliardkøb af konkurrenten Endemol Shine

EU-Kommissionen har godkendt Banijay Groups opkøb af Endemol Shine, som danske Metronome er en del af. Opkøbet gør Banijay til verdens største indholdsproducent.

Det danske produktionsselskab Metronome, som bl.a. producerer "All together now" bliver med opkøbet en del af Banijay. | Foto: Per Arnesen for Discovery.

Det internationale produktionsselskab Banijay Group, som på dansk jord står bag selskaber som Nordisk Film TV og Mastiff, har endeligt gennemført opkøbet af den hidtidige konkurrent Endemol Shine. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Handlen blev annonceret i efteråret og har siden afventet godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder. Tirsdag kom godkendelsen fra EU-Kommissionen, og dermed er handlen endeligt afsluttet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs