MediaWatch

Banijay får grønt lys til milliardkøb af konkurrenten Endemol Shine

EU-Kommissionen har godkendt Banijay Groups opkøb af Endemol Shine, som danske Metronome er en del af. Opkøbet gør Banijay til verdens største indholdsproducent.

Det danske produktionsselskab Metronome, som bl.a. producerer "All together now" bliver med opkøbet en del af Banijay. | Foto: Per Arnesen for Discovery.

Det internationale produktionsselskab Banijay Group, som på dansk jord står bag selskaber som Nordisk Film TV og Mastiff, har endeligt gennemført opkøbet af den hidtidige konkurrent Endemol Shine. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Handlen blev annonceret i efteråret og har siden afventet godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder. Tirsdag kom godkendelsen fra EU-Kommissionen, og dermed er handlen endeligt afsluttet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs