MediaWatch

Undersøgelse: Brugen af streamingtjenester i USA daler igen efter corona-boost

Mens op mod hver anden i april streamede tv-serier og dokumentarer på Netflix i USA, er brugen af streamingtjenester som Netflix på vej ned igen ifølge undersøgelse. 

Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Ritzau Scanpix

Medvinden er så småt begyndt at løje af igen for streamingtjenesterne i USA, der oplevede en stigning i brugen under nedlukningen af landet. Det skriver TBI Vision.

En undersøgelse blandt 4000 amerikanere foretaget af Strategy Analytics peger på, at brugen af streamingtjenester nåede højedepunktet i april, hvor 50 pct. svarede ja til at have set Netflix mod 47 pct. i marts og 42 pct. i maj.

Også Amazon Prime peakede i april, hvor 42 pct. svarede, at de havde set indhold på tjenesten mod 35 pct. i marts og 40 pct. i maj.

For Disney+ tegnede udviklingen samme kurve - her svarede 20 pct. i marts, at de havde benyttet sig af streamintjenesten, mens tallet steg til 23 pct. i april og 18 pct. maj.

Undtagelsen er Apple TV+, der voksede fra 11 pct. ja-respondenter i marts til 15 pct. i april og 19 pct. i maj.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs