MediaWatch

Ulf Lund stopper som direktør for Boxer

Adm. direktør for Boxer stopper efter fem år på posten, men bliver i ejerkoncernen, Norlys, og skal lede et indtil videre hemmeligt projekt. Hans afløser er fundet internt.

Ulf Lund fortsætter i Norlys-koncernen, når han stopper som adm. direktør for Boxer. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Tv-distributøren Boxer skifter ud på direktørposten, som Ulf Lund forlader. Det oplyser Boxers ejer, Norlys, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør hedder Erik Andersen, og han kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos Boxer. Ulf Lund fortsætter i Norlys-koncernen, hvor han skal lede "et nyt strategisk projekt", oplyser Norlys.

"Jeg har håndplukket Ulf Lund til at stå i spidsen for et projekt, som kan blive definerende for Norlys i fremtiden. Vi kan ikke fortælle så meget om projektet endnu, men vi forventer at kunne løfte sløret for det inden sommerferien. Ulf har gjort det fremragende hos Boxer, men heldigvis står Erik Andersen med sin meget stærke profil klar som den oplagte afløser," siger Niels Duedahl, adm. direktør for Norlys, om direktørskiftet.

Ulf Lund kom til Boxer i 2015 fra en post som mediedirektør hos TDC.

"Erik Andersen er en gudsbenådet håndværker, og jeg er meget glad for at give Boxer-stafetten videre til ham. Det bliver selvfølgelig vemodigt at sige farvel til Boxer, men jeg synes, at timingen er god, og jeg glæder mig vildt meget til min nye opgave," udtaler Ulf Lund.

Erik Andersen tiltræder som ny direktør for Boxer med virkning fra i dag. Før sin tid hos Boxer har han haft ansættelser hos bl.a. Yousee og Telmore.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs