MediaWatch

Dansk Reklame Film er uforstående over for bedrageri-anklage: Vi har taget ansvar

Sagen om systematisk underlevering af reklamekontakter i Dansk Reklame Film får nu et retsligt efterspil, efter Bagmandspolitiet har rejst tiltale mod selskabet. Bestyrelsesformand kritiserer beslutningen og mener, den sender et forkert signal.

Erik Kongsvik-Ibsen er ud voer bestyrelsesformand for Dansk Reklame Film, COO i Nordisk Film Biografer | Foto: PR/Egmont

Godt to år efter, at Dansk Reklame Film meldte ud, at der var konstateret urent trav i afregningen med kunderne, står selskabet over for en tiltale om bedrageri for 95 mio. kr.

Tidligere fredag kom det frem, at Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), også kendt som Bagmandspolitiet, har rejst anklage mod Dansk Reklame Film A/S samt tre personer sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs