MediaWatch

Monday stifter nyt fiktionsselskab med tidligere DR-producer i front

Produktionsselskabet Monday i Danmark har ambitioner om at stå bag større dramaproduktioner og stifter nyt selskab med chef hentet fra Apple Tree Productions i spidsen. På tegnebrættet er bl.a. danske produktioner af koncernens norske formater.

Monday har bl.a. produceret "Store Lars" til Nordic Entertainment Group. | Foto: PR/Nordic Entertainment Group

Produktionsselskabet Monday vil spille en større rolle på fiktionsmarkedet og har til dét formål etableret selskabet Monday Scripted.

Selskabet ejes af Monday, der har majoriteten af ejerskabet, og af Anders Toft Andersen, der skal stå i spidsen for den nye satsning med titel af fiktionschef. Han kommer fra en stilling som producer hos Apple Tree Productions og har tidligere været producer hos DR, hvor han bl.a. var med til at producere "Bedrag" og "Forbrydelsen".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs