MediaWatch

Monday stifter nyt fiktionsselskab med tidligere DR-producer i front

Produktionsselskabet Monday i Danmark har ambitioner om at stå bag større dramaproduktioner og stifter nyt selskab med chef hentet fra Apple Tree Productions i spidsen. På tegnebrættet er bl.a. danske produktioner af koncernens norske formater.

Monday har bl.a. produceret "Store Lars" til Nordic Entertainment Group. | Foto: PR/Nordic Entertainment Group

Produktionsselskabet Monday vil spille en større rolle på fiktionsmarkedet og har til dét formål etableret selskabet Monday Scripted.

Selskabet ejes af Monday, der har majoriteten af ejerskabet, og af Anders Toft Andersen, der skal stå i spidsen for den nye satsning med titel af fiktionschef. Han kommer fra en stilling som producer hos Apple Tree Productions og har tidligere været producer hos DR, hvor han bl.a. var med til at producere "Bedrag" og "Forbrydelsen".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs