MediaWatch

DR kigger ind i milliontab for Koncerthuset efter corona-lukning

Som andre spillesteder rammer coronakrisen også DR Koncerthuset, der har udsigt til et tocifret milliontab på billetindtægter, hvis dørene først kan gå op igen efter sommerferien. Det kan få indflydelse på den øvrige public service-virksomhed, siger generaldirektør.

Torsdagskoncerten i DR Koncerthuset er blandt de mange arrangementer, coronakrisen har sat på pause | Foto: Andreas Merrald/Ritzau Scanpix

Som statsfinansieret mediehus er DR's hovedindtægter ikke påvirket af coronakrisen, men en del af DR-butikken vil stå med en regning på den anden side.

DR's venue DR Koncerthuset har som andre spillesteder måttet aflyse eller udsætte de planlagte koncerter siden midten af marts. Hvor stort et hul i budgettet, de tabte billetindtægter udgør, har DR ikke præcist tal på, men tabet løber op i millioner, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs