MediaWatch

DR kigger ind i milliontab for Koncerthuset efter corona-lukning

Som andre spillesteder rammer coronakrisen også DR Koncerthuset, der har udsigt til et tocifret milliontab på billetindtægter, hvis dørene først kan gå op igen efter sommerferien. Det kan få indflydelse på den øvrige public service-virksomhed, siger generaldirektør.

Torsdagskoncerten i DR Koncerthuset er blandt de mange arrangementer, coronakrisen har sat på pause | Foto: Andreas Merrald/Ritzau Scanpix

Som statsfinansieret mediehus er DR's hovedindtægter ikke påvirket af coronakrisen, men en del af DR-butikken vil stå med en regning på den anden side.

DR's venue DR Koncerthuset har som andre spillesteder måttet aflyse eller udsætte de planlagte koncerter siden midten af marts. Hvor stort et hul i budgettet, de tabte billetindtægter udgør, har DR ikke præcist tal på, men tabet løber op i millioner, lyder det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs