MediaWatch

Tidligere TDC-topchef har kurs mod Nents bestyrelse

Pernille Erenbjergs karrierevej krydser igen Nordic Entertainment Group, som hun i sin tidligere rolle som topchef for TDC planlagde en fusion med i 2018.

Pernille Erenbjerg er på valg til bestyrelsen ved Nordic Entertainment Groups generalforsamling 19. maj. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Nordic Entertainment Groups (Nent) nomineringskomite foreslår, at Pernille Erenbjerg, tidligere topchef for TDC, vælges ind i Nents bestyrelse. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Pernille Erenbjerg varslede sin afsked med TDC i maj 2018. Det skete efter et forløb i begyndelsen af 2018, hvor TDC først præsenterede en fusion med MTG's tv-forretning, der siden blev udskilt i det selvstændige selskab Nent. Fusionen blev kort efter taget af bordet, da et konsortium bestående af blandt andet tre danske pensionsselskaber købte TDC.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør på Avisen Danmark: "Det er en blank fyring"

Efter godt fem år som chefredaktør og medinitiativtager til Avisen Danmark, der er en del af Jysk Fynske Medier, er Peter Rasmussen i dag fratrådt og afløst på posten. Selv kalder han det en regulær fyring. Ansv. chefredaktør i Jysk Fynske Medier ønsker ikke at kommentere på baggrunden for afskedigelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs