MediaWatch

Udenrigsministeriet får ny pressechef

Mangeårig udlandsreporter i DR skifter job og skal prøve kræfter med en stilling som pressechef i Udenrigsministeriet.

Udenrigsministeriet med Jeppe Kofod (S) på ministerposten får 1. maj ny pressechef. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Udenrigsministeriet får fra næste måned ny pressechef i skikkelse af Oliver Routhe Skov, der kommer fra en stilling som reporter på udlandsredaktionen i DR. Det skriver han på Twitter.

Oliver Routhe Skov har været hos DR det meste af sin journalistiske karriere, efter han blev færdig med journalistuddannelsen i Aarhus i 2009. Han har blandt andet været USA-korrespondent hos DR.

Jobbet som pressechef er en del af Udenrigsministeriets minister- og ledelsessekretariatet, der også tæller en pressechef for udviklingsminister Rasmus Prehn (S). Udenrigsminister er Jeppe Kofod (S).

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs