MediaWatch

Drive Studios henter tidligere DR-programchef

Irene Strøyer, der tidligere på året meddelte sin exit fra DR, bliver fra maj strategisk chef hos Drive Studios.

Foto: Screenshot fra drivestudios.dk

Produktionsselskabet Drive Studios får 1. maj tilgang af Irene Strøyer, der får titel af strategisk chef og bliver en del af selskabets ledelse. Det oplyser Drive Studios i en pressemeddelelse.

Irene Strøyer har senest været programchef for Unge & Udvikling hos DR. Det blev i februar meddelt, at hun ville forlade posten. Hos Drive Studios skal Irene Strøyer blandt andet være med til at sætte den strategiske retning og styrke selskabets indholdsprofil.

"Der var vel ikke mange, der forventede, at en kapacitet som Irene ville gå rundt uden job særlig længe. Så vi rykkede, så hurtigt vi kunne, da vi hørte nyheden om, at hun havde sagt op på DR. Vi er hele tiden på udkig efter nye kræfter, der kan hæve det samlede niveau for Drive. Og Irene er i vores øjne den perfekte signing til netop det," siger Sigurd Bæk Jensen, adm. direktør for Drive Studios, i meddelelsen.

Om sit kommende job udtaler Irene Strøyer:

"Det var meget vigtigt for mig, at mit næste job skulle være en kombination af muligheden for at lære noget nyt og udvikle mig fagligt og samtidig bruge noget af al den strategiske know-how, der kommer i kølvandet af at bygge nye brands op. Jobbet som strategisk chef på Drive er den perfekte kombination af netop de to ønsker, så jeg kunne ikke være mere glad."

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs