MediaWatch

TV 2-direktører fik 10,9 millioner i fratrædelsesgodtgørelse

To direktører, der sidste år forlod TV 2, fik fratrædelsesgodtgørelser "i henhold til deres respektive ansættelsesaftaler", oplyser bestyrelsesformand. Godtgørelserne var med til at løfte TV 2's administrative omkostninger sidste år.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det kostede TV 2 et tocifret millionbeløb i fratrædelsesgodtgørelser, da adm. direktør Merete Eldrup og finansdirektør Peter Normann i 2019 forlod selskabet. Det fremgår af selskabets årsregnskab.

De to direktører modtog hhv. 6,8 mio. kr. og 4,1 mio. kr. i fratrædelsesgodtgørelse. Merete Eldrup varslede sin afsked med TV 2 og posten som adm. direktør i januar 2019 og blev 1. august afløst af Anne Engdal Stig Christensen på posten. Merete Eldrup nåede at være topchef for TV 2 i godt 11 år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs