MediaWatch

Robinson Ekspeditionen bliver udskudt på grund af corona

TV3 og produktionsselskabet Mastiff udsætter nu startskuddet til optagelserne af Robinson Ekspeditionen, der skulle have været i gang i næste måned. Det sker som en konsekvens af coronasituationen, bekræfter programdirektør hos TV3.

Jakob Kjeldbjerg har i mere end et årti været vært på TV3-programmet Robinson Ekspeditionen. I år bliver optagelserne udskudt på grund af covid-19. | Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Den 22. sæson af Robinson Ekspeditionen, som tv-producenten Mastiff producerer for TV3, er blevet udskudt på grund af udbruddet af covid-19. Det bekræfter programdirektør i Nent, Kenneth Kristensen, over for MediaWatch.

Medarbejdere og deltagere, der ellers skulle have været rejst til Asien for at optage realityprogrammet i næste måned, må foreløbig vente tre måneder på startsskuddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs