MediaWatch

TV 2 tror på øget seerinteresse efter danskers skifte til spansk storklub

Dansk landsholdsspillers skifte til FC Barcelona vil øge interessen hos seerne, lyder troen fra kanalchef hos TV 2, der har rettighederne til bl.a. den bedste spanske fodboldrække.

Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Martin Braithwaite debuterede for sin nye klub lørdag. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske fodboldspiller Martin Braithwaite skiftede i sidste uge til den spanske storklub FC Barcelona fra den noget mindre spanske klub Leganes, og det giver forventninger om øget interesse hos rettighedshaveren, TV 2, skriver Ekstra Bladet.

"Vi er rigtig, rigtig glade for det, for vi tror, det vil skærpe interessen en del. Der er altid en stor interesse i Barca og Real, men det skaber bare altid mere, når vi får det nationale ind over," siger Kristian Hyldgaard, kanalchef hos TV 2 Sport og TV 2 Sport X, til mediet.

TV 2 præsenterede i slutningen af november sidste år selskabets køb af de fulde rettigheder til den bedste fodboldrække i både Italien, Spanien og USA med effekt fra årsskiftet. Indtil da havde TV 2 vist en enkelt ugentlig kamp fra én af de to ligaer i Italien og Spanien. Samtidig med TV 2's rettighedskøb meddelte streamingtjenesten Strive, der hidtil havde haft de fulde rettigheder, at tjenesten lukker i Danmark.

Ud over Martin Braithwaites skifte til FC Barcelona er også landsholdsspilleren Christian Eriksen blevet en del af de ligaer, som TV 2 har rettighederne til, med sit skifte fra engelske Tottenham til Inter i Italien.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere