MediaWatch

Dansk HBO-serie skifter instruktør

Instruktør har trukket sig fra kommende HBO Nordic-serie, der blev bekræftet i december.

Anette K. Olesen har trukket sig som instruktør på "Kamikaze" Foto: Tobias Selnæs Markussen/Ritzau Scanpix

Den kommende HBO Nordic-serie "Kamikaze" får ny instruktør i skikkelse af Kaspar Munk, som tager over fra Anette K. Olesen, der har forladt projektet. Det skriver Filmmagasinet Ekko, der allerede søndag kunne fortælle om instruktørskiftet.

"Vi har været i løbende kontakt med HBO, Profile Pictures og Kaspar Munk og har accepteret, at Kaspar bliver instruktør på serien, efter Annette K. Olesen har trukket sig," skriver Claus Ladegaard, direktør for Det Danske Filminstitut, der gennem Public Service Puljen har støtte "Kamikaze" økonomisk, ifølge Filmmagasinet i en udtalelse.

HBO-serien produceres af Profile Pictures og har fået 10 mio. kr. i produktionsstøtte fra Public Service Puljen og før da omkring 1,1 mio. kr. i udviklingsstøtte. Serien har været på tegnebrættet gennem nogen tid og blev formelt præsenteret med sin endelige titel i december.

Det skete kort efter, at HBO Nordic besluttede at trække stikket på serien "Erobreren". Serien er dog ikke lagt i graven, bedyrede producenten bag, Sam Productions.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere