MediaWatch

Ekstra Bladet køber live-rettigheder til VM for klubhold

Avisen har erhvervet rettigheder til at vise klub-VM i fodbold, der bliver en del af Ekstra Bladets digitale abonnement.

Liverpool er blandt holdene, der deltager i VM-turneringen i Qatar Foto: LEE SMITH/Action Images via Reuters / X038

Opdateret kl. 08.45 med yderligere oplysninger fra sportschef Allan Olsen.

Ekstra Bladet har købt rettigheder til at vise klub-VM i fodbold, der i denne måned afholdes i Qatar, skriver avisen.

Turneringen tæller otte kampe, som kan ses live på eb.dk for abonnenter på Ekstra Bladet+.

"Vi er selvfølgelig også meget glade for, at vi fortsat kan give vores Plus-brugere noget fedt sports-indhold, og denne type rettigheder falder lige ned i det, vi gerne vil gøre noget mere af," siger sportschef på Ekstra Bladet, Allan Olsen til avisen.

De indledende kamper bliver med engelsk kommentator, skriver Ekstra Bladet, mens semifinaler og finale bliver vist med studieoptakt og dansk kommentator.

Rettighederne er købt i samarbejde med norske VG og svenske Aftonbladet, oplyser han til MediaWatch.

"Det er første rettighed, vi køber sammen, og der er ingen tvivl om, at dem vi forhandler med ser en fordel i at kunne lave en fælles skandinavisk aftale. Det gør os mere interessante som aftager af rettigheder," uddyber Allan Olsen.

Ekstra Bladet har tidligere vist live-fodbold og købte i sommer rettigheder til en stribe træningskampe, der blev spillet hen over sommeren med europæiske hold som Arsenal og Dortmund. Tidligere har Ekstra Bladet også vist den tyske topturnering, Bundesligaen, som mediet kort havde rettigheder til i slutningen af 2017 og første del af 2018.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere