MediaWatch

TV 2 henter ny finansdirektør fra McKinsey

Ny finansdirektør for TV 2 kommer med erfaring fra bl.a. Slots- og Kulturstyrelsen og to ministerier.

Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Carsten Topholt tiltræder stillingen som finansdirektør hos TV 2 1. december. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

1. december får TV 2 ny finansdirektør, når Carsten Topholt tiltræder stillingen. Det fremgår af en meddelelse fra TV 2.

Den kommende finansdirektør kommer fra et job som associate partner hos McKinsey & Company. Carsten Topholt har tidligere været bl.a. vicedirektør hos Slots- og Kulturstyrelsen, kontorchef i Økonomi- og Indenrigsministeriet og chefkonsulent i Finansministeriet.

"Carsten har en fantastisk bred og nuanceret profil med en forkærlighed for det værdidrevne, og han har fulgt TV 2's udvikling fra forskellige positioner i sin karriere. Han brænder for at være med til at udvikle, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en fantastisk support for mig og kan indgå som et stærkt aktiv i direktionens arbejde med at udvikle fremtidens TV 2," siger Anne Engdal Stig Christensen, adm. direktør for TV 2, i meddelelsen.

Posten som finansdirektør blev ledig tidligere på året, da Peter Normann meddelte, at han ville fratræde stilling. Det skete med udgangen af maj.

Carsten Topholt har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og er cand.mag i filosofi og matematik fra samme sted. Derudover har han taget uddannelser på London School of Economics og IMD Business School i Schweiz.

"TV 2 er den mest populære tv-familie i Danmark og en del af stort set alle danskeres liv og hverdag. Og TV 2 har vist, at en public service-station kan opnå denne position på kommercielle vilkår. Jeg glæder mig utroligt meget til at være en del af det hold, der skal gøre TV 2 endnu stærkere midt under de ændringer af danskernes medievaner, som foregår i øjeblikket," siger Carsten Topholt i meddelelsen om sit kommende job.

TV 2's direktion består ud over Anne Engdal Stig Christensen af viceadm. direktør Flemming Rasmussen, digital direktør Anders Blauenfeldt og fra 1. december finansdirektør Carsten Topholt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere