MediaWatch

TV 2 indgår treårig aftale om rettigheder til turneringer i Counter-Strike

TV 2 Zulu og TV 2 Play bliver de næste tre år hjemsted for live-transmission af tre e-sportturneringer, som svenske MTG står bag.

Foto: Ritzau Scanpix/Miriam Dalsgaard/

Der kommer flere liveturneringer i Counter-Strike på menuen hos TV 2 de kommende år, skriver tv-koncernen i en pressemeddelelse.

TV 2 udvider rettighederne til e-sport med en treårig aftale om at kunne sende MTG's e-sport-turneringer ESL og Dreamhack.

Aftalen løber fra 2020 til begyndelsen af 2023 og er en udvidelse af et samarbejde, der blev indledt i år. Aftalen inkluderer rettighederne til den nye turnering ESL Pro Tour i Counter-Strike, som MTG annoncerede i september, og som har en præmiesum på 5 mio. dollars.

Turneringerne vil blive sendt på TV 2 Zulu og streamet på TV 2 Play.

"Danmark er et meget fremsynet område, der i flere år – og på tværs af samfundslag – aktivt har favnet og udviklet e-sport. ESL handler om – udtrykt på engelsk ’creating a world where everybody can be somebody’. Partnerskabet med TV 2 styrker denne vision og vores ønske om at bringe det bedste af det bedste inden for e-sport ud til et stadig voksende publikum i Danmark," siger Thomas Schmidt, kommerciel direktør hos ESL.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere