MediaWatch

Nordisk Film TV snupper ny producent fra Koncern

Med ansættelsen af en ny producent og redaktionschef fra produktionsselskabet Koncern vil Nordisk Film TV sætte sig tungere på faktaområdet, lyder det fra programdirektør Gitte Tækker.

Foto: Nordisk Film TV pressefoto

Efter 11 år hos produktionsselskabet Koncern TV og Film skifter Magnus Bardeleben til Nordisk Film TV, hvor han får titel af producent og redaktionschef. Det fremgår af en pressemeddelelse.

33-årige Magnus Bardeleben står bag programserier som "Misbrug" til TV 2, "Selvoptaget" på DR3 og har udviklet "Drengene på Kanten" til DR3 og skal ifølge programdirektør Gitte Tækker fra Nordisk Film TV bidrage til at løfte produktionsselskabets indsats inden for faktaprogrammer.

"Med den store efterspørgsel på originale greb i fakta-genren får vi med Magnus endnu en spiller, der kan eksekvere og udvikle de bedste og mest originale idéer. Magnus er et kæmpe talent, vi glæder os meget", siger programdirektør Gitte Tækker fra Nordisk Film TV.

Magnus Bardeleben tiltræder stillingen 1. november.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs