MediaWatch

Yousee klipper kontraktlige bånd til Discovery

Bruddet mellem Yousee og Discovery er rykket et skridt nærmere, efter Yousee formelt har opsagt kontrakten med Discovery, der fortsat afviser at indgå i bland selv-tilbuddet hos Yousee.

Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix

Yousee har med en formel opsigelse til Discovery gjort alvor af meldingen om, at Discoverys 11 kanaler fra nytår ikke vil være en del af Yousees tv-pakker. Det opyser Discovery i en pressemeddelelse.

"Yousee har nu formelt opsagt sin aftale med Discovery. Vi modtog en opsigelse fra dem i går. Det betyder desværre, at vi fra og med 1. januar ikke længere har en aftale med YouSee," siger adm. direktør for Discovery, Christian Kemp.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs