MediaWatch

Discovery indrykker annoncer i landsdækkende aviser om Yousee-konflikt

Discovery Networks Danmark har indrykket dobbeltsidet annoncer i Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske og avisen Danmark, hvor tv-selskabet afviser kanal-forhandlinger med Yousee. "Det er helt sort", lyder det i annoncerne. "En hård måde at forhandle på", lyder det fra Yousee-direktør.

Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix

"Nosee" står der med store, grønne bogstaver som titel på en dobbeltsidet annonce i fredagens Jyllands-Posten. Afsender er Discovery Networks Danmark, der i opslaget understreger, at tv-selskabet ikke er i forhandlinger med tv-distributøren Yousee om Discoverys kanaler - heriblandt Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren.

"Yousee fjerner Discoverys kanaler. De har nemlig taget et valg for dig og for næsten halvdelen af den danske befolkning. De siger, at du skal blande selv. Men de mener, at du skal blande dig udenom. Det er helt sort," skriver selskabet i annoncen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs