MediaWatch

Top 20: Løkke Rasmussen stjal tv-billedet

Den tidligere Venstre-formand fik mange danskere til skærmen, da han søndag aften gik på TV 2 for første gang efter sit exit. Kun dansegulvet på samme kanal trak flere live-seere.

Venstres tidligere formand, Lars Løkke Rasmussen, gav sit første tv-interview efter et dramatisk punktum som formand for 14 dage siden. Interviewet til TV 2 fandt sted på Hotel Marriott i København. | Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Aktualitetsstoffet spillede lige op med – og mere til – både underholdning og drama i sidste uge tv-sening. Det viser de ugentlige seertal fra Kantar Gallup.

Den afgåede Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen tog søndag kl. 19.20 bladet fra munden og tonede frem i offentligheden for første gang siden sit formandsexit for to uger siden. Det fik 837.000 seere til at følge med live på TV 2 – og nok til at nærme sig ligaen med underholdningsklassikeren "Vild med dans", der havde prmiere fredag og trak 931.000 seere. Det placerede interviewet som det anden mest sete program i sidste uge – med mere end 200.000 flere seere end det tredjemest sete på listen, der var DR1's "Alle mod en", der for første gang var oppe mod Vild med dans på TV 2 i sendetiden. Det resulterede i et seertal på 630.000 – et fald på 200.000 i forhold til forrige uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs