MediaWatch

Telia udnævner midlertidig topchef

Finansdirektør bliver konstitueret på posten som adm. direktør for Telia, efter den hidtidige topchef i august meddelte, at han forlader selskabet.

Christian Luiga konstitueres på posten som adm. direktør for Telia. | Foto: PR

Svenske Telia får med virkning fra i dag, torsdag, ny fungerende topchef i skikkelse af Christian Luiga, der hidtil har været finansdirektør. Det oplyser Telia i en selskabsmeddelelse.

Posten som topchef har frem til nu tilhørt Johan Dennelind, som i august meddelte, at han vil forlade selskabet. Nu overtager Christian Luiga så tøjlerne, mens Telias bestyrelse fortsætter arbejdet med at finde en ny permanent adm. direktør. Johan Dennelind forlader altså direktørposten, men vil fortsat stå til rådighed for Telia, indtil han forlader selskabet helt i løbet af 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs