MediaWatch

Nordisk Film TV finder chef for aktualitet

Producent på TV 2-programmet "Go' Morgen Danmark" bliver chef for aktualitet i Nordisk Film TV. Stillingen er nyoprettet og bærer ansvaret for selskabets samlede Go'-produktion til TV 2.

Kamilla Walsøe bliver ny chef for aktualitet i Nordisk Film TV. Foto: Nordisk Film TV / PR

Efter hidtil at have stået i spidsen for TV 2's "Go' Morgen Danmark" bliver producent Kamilla Walsøe nu udpeget som ny chef for aktualitet hos Nordisk Film TV. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Chefstillingen er nyoprettet og placerer det øverste ansvar for "Go' morgen Danmark", "Go' aften Live", "Go' weekend" og programmets mange aflæggere hos Kamilla Walsøe.

"Kamilla er en af de mest erfarne i genren og har oparbejdet så mange års erfaring som journalist, redaktionschef, vært og som producent, at det er helt trygt og naturligt at give Kamilla Walsøe den overordnede rorpind for Nordisk Film TV for hele programporteføljen på Go'," siger Ulrik Jørgensen, adm. direktør for Nordisk Film TV, i meddelelsen.

Foruden ansvaret for de eksisterende programmer er det ligeledes en del af stillingen, at hun skal have fokus på udvikling af events, lyder det.

"Jeg elsker nerven i live-aktualitet, og vi arbejder dagligt som et stort hold med formater, man kan blive ved med at udvikle og forfine i udtryk og tone. Det er et kæmpe privilegium hver eneste dag. Jeg er meget glad for, at jeg nu også får mulighed for at hæve blikket fra de daglige produktioner og udvikle events, som udspringer af begivenheder eller emner, der optager danskerne," udtaler Kamilla Walsøe.

Hun er allerede tiltrådt stillingen, der har åbnet op for jobbet som producent på Go' Aften Live. Den er blevet besat af Peter Toldberg, der senest har været redaktionschef på programmet. Sammen med redaktionschef Line Ernlund skal han nu stå i spidsen for Go' Aften Live.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere