MediaWatch

Formand for TV 2 Øst: Alle skal gøre en indsats for at få en god arbejdsplads

TV 2 Øst har fået et påbud fra Arbejdstilsynet efter flere grænseoverskridende episoder blandt medarbejderne de seneste år. Det svækker ikke tilliden til ledelsen, siger bestyrelsesformand, der ikke vil forholde sig til hændelserne.  

Foto: Magnus Holm/Ritzau Scanpix

I sidste uge bragte A4 Arbejdsmiljø frem, at TV 2 Øst har fået et påbud fra Arbejdstilsynet efter en række episoder med krænkende handlingerne blandt medarbejderne.

Fagbladet Journalisten har efterfølgende beskrevet, at påbuddet er begrundet med, at "der forekommer krænkende handlinger i form af latterliggørelse, sårende bemærkninger, bagtalelse, skæld ud, krænkelser på de sociale medier og i mails samt nedvurdering af de ansattes arbejdsindsats."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs