MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

NENT præsenterede regnskab, rammer for den kommende DAB-radio blev offentliggjort, og en tv-producent åbnede op omkring, hvordan man forsøger at skabe et sundt arbejdsmiljø. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Foto: Per Folkver/Politiken

Sommerstilheden er for alvor slået igennem på nyhedsfronten fra mediebranchen. Det betyder dog ikke, der var fuldkommen stilstand, og du skal naturligvis ikke snydes for den faste rundtur blandt de vigtigste historier, som ugen bød på.

Vi indleder med noget af det friskeste. Torsdag bød nemlig på offentliggørelsen af Nordic Entertainment Groups (NENT) regnskab for andet kvartal 2019. Det så ganske pænt ud med vækst til både top- og bundlinje, især drevet frem af et gunstigt streamingmarked og nye Viaplay-abonnenter. NENT står bl.a. bag TV3-kanalerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs