MediaWatch

Waoo vil sælge tv og internet i hele landet

Som konsekvens af fusionen mellem SE og Eniig vil Waoo sælge tv og internet på alle åbne fibernet i hele landet.

PR/Waoo
Waoo bliver landsdækkende, siger adm. direktør Jørgen Steensgaard. Foto: PR/Waoo

Tv- og internetleverandøren Waoo vil fremover være at finde i hele landet. Det skriver Berlingske.

Årsagen er fusionen mellem SE og Eniig under navnet Norlys, der blev blåstemplet af konkurrencemyndighederne tirsdag. Waoo har Eniig som medejer, mens SE ejer konkurrenterne Stofa og Boxer. Der var udsigt til, at Waoos kunder i Nord- og Midtjylland ville blive sendt i armene på Stofa, når fusionen var bragt til ende, men Waoo benytter lejligheden til at blive landsdækkende.

"Det ville være en katastrofe, hvis fusionen betød, at alle vores kunder blev flyttet over. Derfor har Waoos bestyrelse besluttet, at vi nu er blevet registreret som serviceudbyder. Det betyder, at kunderne køber tv og internetforbindelse direkte hos Waoo. Det betyder, at Waoo bliver landsdækkende, fordi vi nu kan gå ud på alle de fibernet i Danmark, hvor vi kan leje os til adgang," siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør for Waoo, til Berlingske.

Konkurrencerådet har stillet som betingelse, at Norlys skal holde sig fra kundeforholdene det næste år. Det vil give Waoo tid til at få teknikken på plads, så selskabet kan fortsætte med at levere tv og internet til kunderne i Nord- og Midtjylland, selvom Eniig skulle trække sig fra sit næsten 28 pct. store ejerskab af Waoo for at gøre Stofa til Norlys' primære leverandør, siger Waoo-direktøren.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Energiboss tilfreds med styrelses krav til storfusion

Stofa-ejer og Eniig får ja til fusion efter at have afgivet løfter

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere