MediaWatch

Britisk tv-station aflyser politisk tv-duel efter afbud fra topkandidat

Britiske Sky News har taget en politisk tv-duel af sendefladen, efter favoritten til at afløse Theresa May, Boris Johnson, har sagt nej tak til at stille op til debat.

Foto: Hannah Mckay / Reuters / Ritzau Scanpix

Efter den konservative formandskandidat og velkendte EU-modstander Boris Johnson har afvist at ville deltage i en tv-debat med sin konkurrent til formandsposten Jeremy Hunt, har Sky News nu valgt at trække stikket på udsendelsen. Det skriver The Guardian.

Jeremy Hunt havde allerede takket ja til at deltage og har opfordret sin modstander til at stille op til den planlagte debat tirsdag. Det har Boris Johnsons medarbejderteam dog afvist på et tidspunkt, hvor EU-skeptikeren generelt optræder i begrænset omfang i medierne.

"Vi står klar til at afholde debatten i morgen aften, hvis begge kandidater er til stede. Uden begge kandidater vil debatten ikke finde sted. Men vi vil inviterepå ny både Mr. Hunt og Mr. Johnson til at deltage i en ny live debat på Sky News næste mandag, 1. juli," udtaler en talsperson for Sky News, skriver The Guardian.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs