MediaWatch

Xee henter vært fra Discovery til Premier League-dækning

Når kanalen Xee, som Yousee og Fox står bag, fra næste sæson bliver tv-hjem for en del af kampene fra den bedste engelske fodboldrække, bliver det med vært hentet fra Discovery Networks.

PR/Xee
Foto: PR/Xee

Tv- og streamingkanalen Xee, som Yousee og Fox står bag, har fra den kommende sæson en del af rettighederne til engelske Premier League. Nu er der sat navn på værten for kanalens dækning, som bliver Signe Vadgaard. Det oplyser Xee i en pressemeddelelse.

Den nye vært har senest været vært på Discovery Networks' fodbolddækning. Forinden var Signe Vadgaard vært på P3.

Hun bliver ansat hos TV3 Sport, der er en del af NENT, som deler Premier League-rettighederne med Xee fra den kommende sæson. Også kommentatorer og eksperter fra TV3 Sport vil stå for Xees dækning af den bedste engelske fodboldrække. Signe Vadgaard tiltræder sit nye job med det samme.

"Premier League er en fantastisk liga, hvor de største stjerner uge efter uge leverer store dramaer, og det er stedet, hvor topsport, underholdning, fascination og spænding smelter sammen i en perfekt kombination. Jeg glæder mig enormt meget til hver uge at stå i spidsen for Premier League-dækningen på Xee og være med til at skabe en ny, levende og spændende tv-kanal," siger Signe Vadgaard i meddelelsen om sit nye job.

Rettighederne til Premier League har de seneste mange år været delt mellem NENT, der tidligere hed MTG, og Discovery.

Yousee varsler flere investeringer efter Premier League-aftale

NENT: Derfor deler vi Premier League med Yousee

Yousee køber halvdelen af Premier League-kampe fra næste sæson

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere