MediaWatch

Yousee i tv-offensiv med fiberaftale

Landets største tv-distributør har indgået aftale med energiselskabet Eniig, der bringer Yousees tv-tilbud ud til 300.000 jyske husstande.

Foto: Uffe Weng/TDC

Yousee udvider kundegrundlaget i Jylland med en ny aftale med det nord- og midtjyske energiselskab Eniig. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at Yousee kan tilbyde og distribuere tv-tilbud til 300.000 husstande, som er kunder hos det nord- og midtjyske energi- og fiberselskab Eniig.

"Det er fantastisk, at vi nu kan tilbyde fleksible tv- og streamingpakker samt hurtige fiberløsninger fra YouSee på Eniigs fibernet. Med åbningen af fibernettet får både nuværende og fremtidige kunder muligheden for at få YouSees produkter på Eniigs stærke fibernet. Vi håber selvfølgelig, at flere energiselskaber vil gøre som Eniig, så endnu flere danskere kan få et større udbud, når de skal vælge tv, streaming og internet," udtaler Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i pressemeddelelsen.

Yousee har i dag hidtil kun tilbudt produkter på energiselskabernes net i Trekantområdet, fremgår det.

Det er ifølge meddelelsen første gang, at Eniig åbner sit fibernet for en tv-, streaming- og internetudbyder, som virksomheden ikke selv er medejer af.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs