MediaWatch

DR-profil bliver ny studievært på TV 2 News

Profileret politisk korrespondent på Danmarks Radio rykker til TV 2 News, hvor han fra august træder ind i rollen som studievært.

Uffe Tang bliver ny studievært på TV 2 News efter seks år som politisk redaktør og korrespondent i DR. Foto: DR.

En af DR's mangeårige politiske journalister Uffe Tang skifter DR Byen ud med TV 2 News. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

47-årige Uffe Tang har de seneste 13 år været fast inventar på Christiansborgs gange for både Berlingske og senest DR, hvor han frem til 2016 var politisk redaktør og i dag er politisk korrespondent. Han har blandt andet modtaget FUJ-prisen i 2009 for sin afdækning af Udlændingeservices vildledning i forbindelse med muligheden for familiesammenføring.

"Uffe Tang kommer til News med en stærk journalistisk historie. Hans seriøse politiske journalistik vil virkelig komme til sin ret som vært hos os, der følger dansk politik tættere end nogle andre medier herhjemme. Jeg synes, det er et perfekt match," lyder det fra Ulla Pors Nielsen, chefredaktør for TV 2 News, i meddelelsen.

Han tiltræder sin nye stilling til august - efter det forestående folketingsvalg.

"TV 2 News har udviklet sig til at være en central og helt afgørende del af nyhedsformidlingen i Danmark. Så jeg er meget stolt over, at jeg får mulighed for at blive en del af holdet. At være vært på TV 2 News er måske det mest krævende nyhedsværtsjob, der findes, så det er med en stor portion ydmyghed, jeg går ind til opgaven. Det bliver både spændende og lærerigt," siger Uffe Tang i meddelelsen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere