MediaWatch

Konkurrerende organisationer uenige i spørgsmål om TDC's kabeltv-net

Dansk Industri vil have reguleret priserne på TDC's kabeltv-net. Men det er op til myndighederne og ikke en erhvervsorganisation at vurdere, lyder det fra Dansk Erhverv, som har telekoncernen blandt sine medlemmer.

DI meldte tidligere på året ud, at organisationen ønsker et loft over engrospriserne på TDC's kabeltv-netværk. "Det kan vi ikke som erhvervsorganisation tage stilling til," lyder det omvendt fra Dansk Erhverv. | Foto: PR/Dansk Industri

I starten af april meldte erhvervslobbyen Dansk Industri ud, at man ønsker regulering af priserne på TDC's kabeltv-net. Men meldingen er en anden, hvis man spørger hos konkurrenten Dansk Erhverv.

Organisationen Dansk Erhverv vil ikke gå ind i en diskussion om priserne på markedet, men ønsker i stedet at læne sig op ad myndighedernes konkurrencevurdering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs