MediaWatch

TV 2-dokumentarist bliver ny vært på DR's Kontant

Forbrugermagasinet Kontant relancerer ifølge DR med et længere format og en mere undersøgende profil. Første program i den nye udgave med ny vært sendes 23. april.

Foto: Kontant

I forbindelse med en relancering af DR1's forbrugermagasin Kontant sagde tv-vært Jakob Illeborg inden nytår farvel til værtsrollen. Nu sætter DR navn på hans afløser, som bliver journalist Jacob Kragelund.

Jacob Kragelund har de seneste fire år lavet dokumentarer på TV 2. Med den nye værtsrolle vender han tilbage til DR, hvor han tidligere har arbejdet i 12 år fra 2002 til 2014. Her stod han bl.a. bag dokumentaren "Pigen der ikke ville dø".

Han har også været vært og journalist på en række andre forbrugermagasiner som Rabatten, Rene ord for pengene og Konsum samt Forsvundne danskere og Dagens Danmark.

Det første afsnit af Kontant med den nye vært i front sendes 23. april. Ifølge DR vil programmet vare et kvarter længere, næsten 45 min., og formatet vil have en mere undersøgende profil, end det hidtil har haft.

Derudover vil programmet, som har været sendt på DR1 siden 2001, blive sendt i perioder i løbet af året fremfor på en ugentlig dag.

Vært forlader DR ved relancering af Kontant

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere