MediaWatch

Nyt produktionsselskab stempler ind med klimaevent på TV 2

TV 2's nye klimasatsning "Danmark planter træer", som løber over skærmen til maj, er samtidig første skridt ind på eventmarkedet for nyt produktionsselskab med erfarne kræfter om bord.

Foto: PR/Tiki Media

Efter kort tid i luften har et nyt produktionsselskab, der består af et firkløver med flere års erfaring fra produktionsmiljøet, fået plantet en fod på eventmarkedet.

Det er det nystiftede produktionsselskab Tiki Media, som har stået for udviklingen af TV 2's indsamlingsshow "Danmark planter træer", oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge udviklingschef i selskabet Martin Sundstrøm har det været vigtigt for Tiki netop at komme til at beskæftige sig med klima.

"Klima har været en strategisk målsætning for os, siden vi startede, og det er så flot af TV 2, at de har satset på os og netop den dagsorden," siger Martin Sundstrøm.

Samarbejde med STV

Tiki Media blev stiftet i august 2018 af fire profiler med erfaring fra tv-branchen; direktør Lars Feldballe samt Jesper Clemmensen og Johannes Fonnesberg, som har været med på holdet bag "Kurs mod fjerne kyster" på TV 2, og Martin Sundstrøm, som tidligere har udviklet bl.a. "Øgendal og de store forfattere" på DR1.

"Danmark planter træer" sendes på TV 2 30. maj med Puk Elgaard og Mikkel Kryger som værter. Målet med indsamlingen er at plante én million træer og skabe nye skove i Danmark. Showet bliver kulminationen på en hel uge med fokus på klima, herunder skov og træer på TV2 i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Tiki Media er gået sammen med STV om at producere eventet og løbe projektet i mål.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs