MediaWatch

DR har naturserie, drama og dokumentarfilm under armen til fransk tv-messe

Både færdige programmer og formater til lokal genindspilning er med i kufferten, når DR Salg senere på måneden drager til Cannes og salgsmessen MIPTV.

Skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau står i spidsen for naturserie fra Grønland, som DR vil forsøge at afsætte til MIPTV-messen. | Foto: Joel C Ryan/AP/Ritzau Scanpix

Tv-messen MIPTV løber af stablen i Cannes i næste uge, og her mødes producenter og tv-selskaber bl.a. for at præsentere og handle tv-programmer.

DR drager også afsted, skriver public service-stationen på sin hjemmeside. Med i tasken har DR's salgsfolk bl.a. en kommende naturserie om Grønland med skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau som vært og trækplaster, dokumentarfilmen "Cold Case Hammerskjöld", som Radio24syvs programchef Mads Brügger står bag, og en række dramaserier.

Ud over salget af færdige programmer håber DR også at kunne sælge formater videre til lokal genindspilning. Det gælder bl.a. "Manipulator", "180 dage på plejehjem" og "Gintberg på kanten".

"Tv-stationer er hele tiden på udkig efter den originale idé og efter at give deres seere noget, de ikke har set før. Samtidig vil de gerne have noget, som har fungeret godt andre steder i verden. Derfor er der konstant efterspørgsel efter nye formater og indhold," siger Maiken Maigaard, teamleder hos DR Salg, til DR.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs