MediaWatch

TV Midtvest udvider med ny lokalredaktion i Thisted

Der skal fortælles flere journalistiske historier fra Thy og Mors, mener TV Midtvest, der derfor åbner ny lokalredaktion i Thisted som et treårigt forsøgsprojekt.

Direktør TV Midtvest, Lone Sunesen. | Foto: Lasse Uttrup, TV Midtvest

Endnu flere nære, relevante og vigtige historier fra Thy og Mors vil løbe henover skærmen, når TV Midtvest åbner ny lokalredaktion i Thisted i løbet af sommeren 2019. Det beretter den jyske tv-station i en pressemeddelelse.

Lokalredaktionen er et treårigt forsøgsprojekt, der er sat i søen for udvikle en ny form for lokaljournalistik på alle moderne platforme – forventligt skal tv-kanalen lave historier til både tv og digitale platforme for morsing- og thyboerne.

”Vi vil satse på det nære indhold til både tv og til de nye platforme, hvor danskerne er i dag. Vi er nødt til at geare vores virksomhed til også at lave andre formater og andre typer af indhold, som er lige så attraktive ude på de digitale platforme, som det er på tv. Det vil vi forsøge at udvikle i Thisted med fokus på den nære og lokale journalistik”, fortæller Lone Sunesen, direktør i TV Midtvest, i pressemeddelelsen.

Den nye lokalredaktion får base i et kontorfællesskab centralt i Thisted og er kommet i stand med hjælp fra tv-stationens støtteforening.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs