MediaWatch

Top 20: "Sygeplejeskolen" holdt premiereformen i anden sæson

Premieren på anden sæson af "Sygeplejeskolen" lagde fra med en halv million seere til TV 2 Charlie, mens X Factor trak allerflest seere til tv-skærmen den forgangne uge.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Det var gamle kendinge som "X Factor", "Alene i Vildmarken" og "Kender du typen", der trak flest seere til tv-skærmen i løbet af årets 11. uge. Men toplisten bød også på et nyt islæt med sæsonpremieren på anden ombæring af "Sygeplejeskolen", som sikrer TV 2 Charlie en plads på ugens top 20 med 503.000 seere.

Det var lidt mere end premiereafsnittet på første sæson af "Sygeplejeskolen", der havde 460.000 seere, da serien blev skudt i gang i efteråret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs