MediaWatch

Medie: Ingen Netflix-film på årets filmfestival i Cannes

Selvom Netflix og Cannes Film Festival er i forhandlinger efter sidste års boykot af film, der ikke er biograffilm, vil Netflix være fraværende i år på den sydfranske filmfestival ifølge amerikanske Variety og britiske The Guardian.

Netflix vil ikke være repræsenteret på den røde løber i Cannes i år, erfarer det amerikanske branchemedie Variety og britiske The Guardian. Efter de franske biografers kritik af streamingtjenestens bidrag til hovedkonkurrencen med filmene ’Okja’ og ’The Meyerowitz Stories’ i 2017, valgte Cannes Film Festival at boykotte film, der ikke vises i biografen, i og uden for alle konkurrencer sidste år – og den tendens ser ud til at fortsætte på årets filmfestival 14.-25. maj, lyder det ifølge medierne.

Trods boykottet har filmfestivalen mødtes med Netflix til en række møder, og præsident Thierry Fremaux har desuden ytret stor interesse for Martin Scorseses kommende ’The Irishman’, der er produceret af Netflix. Den eneste grund til, at den ikke får en plads i årets hovedkonkurrence, er ifølge Variety, at premieren i udvalgte biografer og på Netflix er blevet udskudt fra maj til september bl.a. grundet det langsomme og krævende arbejde med special effects.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs