MediaWatch

NENT forlænger aftaler med Yousee og Stofa

Nordic Entertainment Group indgår nye aftaler med landets to største tv-distributører, der sikrer fortsat distribution af kanaler og mulighed for tilkøb af Viaplay.

Kim Poder, CCO i Nordic Entertainment Group og CEO i Nordic Entertainment Group Danmark. | Foto: PR/Nordic Entertainment Group

Forud for den kommende børsnotering har Nordic Entertainment Group (NENT) indgået nye distributionsaftaler med Yousee og Stofa, der er landets to største tv-distributører. Det skriver NENT i en pressemeddelelse.

Aftalen mellem NENT og Yousee indebærer distribution af underholdnings- og sportskanaler såsom TV3-kanalerne. Samtidig vil Yousee fortsætte med at sælge Viaplay-abonnementer til kunderne. Det samme gælder aftalen med Stofa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs