MediaWatch

Producentforeningen hyrer Lars Grarup som konsulent

Mens rekrutteringen af en ny adm. direktør er i gang, har Producentforeningen hentet tidligere mediedirektør i DR og chefredaktør på Politiken ind som kulturpolitisk konsulent.

Peter Hove Olesen/Polfoto
Foto: Peter Hove Olesen

Direktør for bureauet Stupid Studio, Lars Grarup, skal frem til sommer varetage Producentforeningens politiske interesser på konsulentbasis. Det skriver Altinget.

Lars Grarup har sit kendskab til produktionsbranchen både fra indkøbssiden som tidligere mangeårig mediedirektør i DR og fra producentsiden som medstifter af produktionsselskabet Skylark, hvor han stoppede for to år siden. Han var forinden digital chefredaktør på Politiken og er i dag direktør for brand- og designbureuaet Stupid Studio.

Ansættelsen sker i forlængelse af rekrutteringsprocessen af en ny direktør for Producentforeningen, efter Klaus Hansen er stoppet til fordel for en stilling som direktør for den regionale filmfond Filmfyn.

"Vi har lavet en aftale med Lars Grarup, Stupid Studio, om, at han er foreningens kulturpolitiske konsulent frem til sommerferien, og han er dermed den, der i samarbejde med direktør og sekretariat sørger for at fastholde presset på politikerne. Det er Lars, der har stået bag foreningens kampagne op mod medie- og filmforlig, og han er derfor dybt inde i foreningens holdninger. Helt konkret er det Lars, der mødes med politikerne og følger med i medie- og kulturordførernes arbejde," siger fungerende direktør for Producentforeningen, Jan Neiiendam, til Altinget.

Stillingen som direktør for Producentforeningen blev slået op i februar.

Producentforeningen indleder jagten på ny direktør

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere