MediaWatch

Norsk farvel til licensen rykker nærmere

Den norske regering har lagt i ovnen til en afskaffelse, og senere på måneden vil regeringen fremlægge de mediepolitiske planer, skriver norsk nyhedsbureau.

Foto: Ritzau Scanpix/Dennis Lehmann

Den norske regering har gennem længere tid taget tilløb til en afskaffelse af licensen som finansiering af bl.a. NRK, der er den norske pendant til DR. Og nu nærmer arbejdet sig målstregen, skriver det norske nyhedsbureau NTB ifølge Kampanje.

Den norske regering vil ifølge bureauet fremlægge et forslag til nye mediepolitiske rammer i løbet af marts. Af regeringsgrundlaget fra januar fremgår det, at en afskaffelse af licensen er på dagsordenen, når planerne for medieområdet lægges frem i løbet af marts.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs