MediaWatch

Medie: Disney er i forhandlinger om streamingtjeneste

Medievirksomheden er ifølge amerikanske medie i forhandlinger med medejer om at erhverve en større andel af den amerikanske streamingtjeneste Hulu.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Dan Goodman

Når Disney snart lukker sit køb af 20th Century Fox, kan det store mediehus med den lille maskotmus gå i gang med nye forhandlinger. Ifølge Variety er Disney nemlig i aktive forhandlinger med telekommunikationsvirksomheden AT&T om køb af Warnermedias 10 pct. store andel af streamingtjenesten Hulu.

Disney ejer selv 30 pct. af Hulu, mens 20th Century Fox har en tilsvarende ejerandel. Hvis købet af Warnermedias andel bliver en realitet, vil Disney sidde på 70 pct. af ejerskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs